Novosti
Izračun uštede toplotne energije - PREUZIMANJE
PREUZIMANJE IZRAČUNA - Koncentracija CO2 povećava efekat staklenika a to za posljedicu ima globalno povećanje temperature. Preuzmite naš orijentacioni izračun uštede u energiji grijanja pri zamjeni prozora i vrata staro/novo sa boljim Uw-faktorom.
GEALAN S 9000 - Energetska učinkovitost
GAELAN - jedan od vodećih proizvođača sustava za prozore i vrata predstavlja svoj novi sustav namijenjen niskoenergetskim i pasivnim kućama S 9000. Prednosti sustava su izrazito dobra toplinska izolacija Uf=0,92 W/m2K, mogućnost ljepljenja profila za staklo i mnoge druge. Detalje pogledajte u našoj brošuri.
Statičko-suho-ostakljivanje
Revolucija u izradi profila uz novi sustav za suho ljepljenje stakla i krila. To je prednost u odnosu na uobičajeni mokri postupak. Bez kompromisa u jednostavnosti obrade profila. Kod sustava profila sa samoljepivom trakom nema znatnih ulaganja u nove strojeve jer se profili isporučuju s već integriranom samoljepivom trakom.
Inovativni kombi-sustav S 9000
Razvoj sustava s najboljim svojstvima toplinske izolacije nije slučajnost, već rezultat ciljanog razvojnog rada. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrijednosti toplinske izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplinske vrijednosti Uf - 0,92 W/m2K u standardnoj kombinaciji s čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To postiže zbroj inovativnih detalja u dizajnu sustava.
GECCO sustav ventilacije
GECCO sustavi omogućavaju slobodnu cirkulaciju zraka. U slučaju jakog vjetra ventil se automatski zatvara i spriječava njegov prolaz. GECCO radi potpuno neovisno. Prednosti ovog sustava su: Stalno prozračivanje prostorije, nema propuha na velikim brzinama vjetra, visoka toplinska i zvučna izolacija, potpuno tiho prozračivanje, ekonomičnost. GECCO sustav je skriven u prozoru, lako se čisti i jednostavno se montira.
Ulazna vrata sa skrivenim krilom
Vrata kao glavni ulaz u vaš dom moraju biti besprijekorna, što se tiče trajnosti, funkcionalnosti, zaštite i estetike. Odabirom ovog sistema ulaznih vrata osim vrhunske kvalitete, dobivate čistu ekskluzivu što se tiče estetike. Time dobivamo besprijekoran moderan dizajn vrata s dodatnim prednostima: veća stabilnost, skriveni kutni spojevi krila, lakše održavanje, suvremen dizajn.
Bravarija Marić osnovana je 1972. godine u Ljubuškom. Nastala je iz manjeg obiteljskog obrta koji se nalazio u obiteljskoj kući, a svojim kvalitetnim radom i sposobnošću uposlenika prerasla je u tvornicu koja je proširila svoju djelatnost i povećala broj zaposlenih. Na samom početku poduzeće je proizvodilo željeznu bravariju i bavilo se proizvodnjom i montažom krovne limarije. Bravarija Marić se 80-ih godina širi na proizvodnju aluminijskih proizvoda, a sredinom 90-ih, neposredno poslije završetka rata krenulo u proizvodnju proizvoda od PVC profila te IZO stakla. Bravarija Marić pokriva tržište cijele Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja kao što su Hrvatska, Crna Gora,Poljska i Njemačka.